Meteen naar de inhoud

Camaro bootverhuur

Informatie

De boot

De boot heeft een afmeting van 7,40 meter. Het overdekte zonnedek van 2 meter lang en 2,10 meter breed is ideaal om te zonnen. Ook een potje kaarten of een lekkere lunch is daarop mogelijk.

Muziek

Door vier, 240 watt Fusion speakers verspreid door de boot en in het midden een 600 watt subwoofer is de geluidskwaliteit fenomenaal. Geef bij de kapitein de gewenste muziek aan en geniet van de tocht.

Bij slecht weer gratis annuleren

Door onze “mooi-weer-garantie” word er alleen gevaren bij goed weer. Bij regen zal het volledige bedrag worden teruggestort. We checken het weer via Buienradar. Als daar word aangegeven dat er regen op komst is, word je automatisch op de hoogte gesteld van dit bericht en kijken we met je mee naar een ander moment om te varen.

Opstapplaats

De openbare steiger van de Rotte voor Café Oud Verlaat word gebruikt als de standaard opstapplaats. Deze ligt tegen de parkeerplaats en naast het café. Wil je op een andere plaats op of afstappen? Neem contact met ons op: +31 6 41383109

Flexibel je uren bepalen

Bepaal zelf de uren die je wilt varen. Bij het boeken van de tocht kun je de hele zomer vooruit plannen en zelf een dag, een startijd en een eindtijd bepalen. De kapitein zit inbegrepen bij de boeking.

Kapitein

Bij het varen is er altijd een gecertificeerde kapitein aanwezig die de zorgen uit handen neemt. Zo is het mogelijk om tijdens het varen een reservering te laten maken door de kapitein bij Café Oud Verlaat om na het varen nog lekker te dineren.

De prijs

De eerste 2 uur is het €75,- per uur voor de eerste 2 uur. Daarna is het €65,-

Capaciteit

Doordat we ruimte en comfort hoog hebben staan houden we een maximale capaciteit van 8 mensen aan. Zodat iedereen voldoende ruimte heeft om te ontspannen en genieten. Dit is exclusief kapitein. (In overleg kunnen er 10 mensen mee).

Bereikbaarheid

De opstapplaats is bereikbaar met de auto, je kunt er gratis parkeren. De steiger is ook goed bereikbaar met de fiets, hiervoor zijn er stallingen.

Lunchen, dineren, borrelen, of een bbq

Door onze samenwerking met Café Oud Verlaat kun je een aantal gerechten van de menukaart bestellen en nuttigen op de boot, en je kunt een boottocht combineren met een diner. Daarnaast hebben we nauw contact met een van de beste slagerijen van Rotterdam. En bieden we luxe, uitgebreide bbq’s met salades, brood, smeersels, sauzen en drinken voor een nette prijs.

Drankjes

Aan boord bieden we een gevarieerde keuze van drankjes aan. Zo kun je voor €2,50 genieten van een koud blikje Cola, Fanta, Cassis, Ice Tea, etc.
Je mag ook zelf eten en drinken mee nemen.

Speciale gelegenheden

Iets te vieren? Neem contact op. Wij kleden de boot in de gewenste stijl. Wij varen op aanvragen en bij langere boekingen, naar de Bergse plassen, de Kralingse plas en naar de Markthal in Rotterdam. Andere op of afstapplaats gewenst? Neem contact met ons op: +31 6 41383109

De motor

Aan de boot hangt een sterke motor. Deze is gemaakt om hoge snelheden te behalen. Op de Rotte en de Rottemeren word een maximale snelheid van 6 km p/u gehandhaafd, wij zullen ons hier aan houden. Wil je een keer hard varen, over de Maas of over de Hollandse IJssel? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Boeking annuleren

Ben je verhinderd en kun je niet varen op geboekte tijd en datum, geen probleem! Het is mogelijk om tot 48 uur voor de startijd, je boeking te annuleren. Het volledige bedrag word dan terug gestort.
Annuleer je de boeking binnen de 48 uur, dan zijn we genoodzaakt om 50% van de betaling in te houden.

Heb je een andere vraag?

Stuur dan een mailtje naar info@camarobootverhuur.nl
Of een appje naar +31 6 41383109